skip to Main Content

Feestdagen: Kerstavond, Kerstdag en Traiteur

Kerstavond bij Bistro Ruyterhof

Menu beschikbaar op donderdag 24/12/2020     –     Aanvang om 19 uur

!Enkel op reservatie!

——————————————————————————————————————————————————

Ontvangst met een glaasje huischampagne ”Jean de Carlini 1er cru brut”

Gillardeau3 creuze natuur

praline van ganzelever en mangalica ham

*****

Sint-Jacobsvrucht, cream van graanmostaard en “Brussels lof”

feuilletine met duxelle van oesterzwam, Breydelspek en gel van veenbes

(hierbij serveren wij een Parfums du Midi Colombard/Viognier Languedoc)

*****

Canadesche kreeft gevuld met engelenhaar, juliënne van courgette

lamsoor en nantua saus geparfumeerd met Martell VSOP

(hierbij serveren wij een Riesling Keth bio Duitsland)

*****

spoom van citroen geblust met een cava “M&M selecion especial

*****

duo van hert

de filet met zalf van pastinaak, appeltje gevuld met veenbes

beukenzwam, gratin met zoete aardappel en jus met donkere callebaut druppel

de bout “in een stoofpotje” op grootmoeders wijze

katenspek, zilverui, kastanjechampignon en herfstgarnituur

(hierbij serveren wij een Domaine Laborie merlot/cabernet sauvignon)

*****

Kerstdessert met koffie of thee

Menu inclusief aperitief-suggestie wijnen-water-koffie of thee aan €135,00 per persoon.

Aanvang van de avond is voorzien om 19u.

Wanneer wij Uw betaling ontvangen staat uw reservering als bevestigd.

Wij wensen u een zeer fijne Kerst en een gelukkig Nieuwjaar!!

Bistro Ruyterhof – 03/290.65.66 – info@ruyterhof.be – BE05 6718 4394 8975

Traiteur Kerstdagen

Onze speciale Kerst traiteur kaart is beschikbaar voor afhalingen vanaf donderdag 24/12/2020 tot en met maandag 28/12/2020

!Enkel op bestelling!

Bestelling dient uiterlijk zaterdag 19/12/2020 doorgegeven te worden.

——————————————————————————————————————————————————

Voorgerechten:

*Carpaccio van hertenkalf met walnoot, ruccola, rode biet en parmezaan     €19.00

*De klassieke cocktail van grijze gepelde garnalen     €17.50

*Handgesneden gerookte zalm met z’n klassieke garnituur     €18.50

*6st creuze oester natuur     €20.50

*6st gegratineerde creuze oester     €22.50

*Halve baby kreeft “belle vue” vergezeld van een hoeve-ei, tomaat, cocktail en mayonaise     €25.00

*Sint Jacobsvrucht in schelp gegratineerd     €20.50

*Traditionele vol au vent     €18.50

Soepen:

*Tomatenroomsoep met balletjes     €7.50/liter

*Bisque d’hommar geparfumeerd met armagnac     €12.50/liter

*Consommé fijne groentjes     €9.50/liter

Hoofdgerechten:

*Zeetong Normandische wijze met duchesse aardappelen     €39.50

*Paling in’t groen met frietjes     €30.00

*Fazant “Brabançonne a la crème” met appeltje gedrengd in de veenbessen en amandelkroketten     €28.50

*Kalkoen “Fine champagne” met appeltjes en veenbessen en aardappelkroketten     €23.50

*Hertenragoût met z’n wintergarnituur     €23.00

*Traditionele vol au vent met frietjes     €22.50

Desserts:

*Duo van chocomousse     €10.50

*Verse fruitsla     €8.50

*Dessertpallet     €11.00

*Kerststronk met vanille & chocoladeijs     €30.00/6personen

*Assortiment kazen     €15.00

Bistro Ruyterhof – 03/290.65.66 – info@ruyterhof.be – BE05 6718 4394 8975

 

Op Kerstdag zijn onze suggestie menu en onze a la carte voor u beschikbaar!

Wij zijn de hele Kerstperiode voor u geopend!

Dienst en BTW inbegrepen