skip to Main Content

Wij wensen U van harte een Zalige Kerst en een Gelukkig en Gezond Nieuwjaar!!
We hopen U vlug terug te mogen verwelkomen!
Frederik, Kenny en Team

Traiteur Kerstmenu – Bistro Ruyterhof

Onze speciale Kerst traiteur kaart is beschikbaar voor afhalingen vanaf donderdag 24/12/2020 tot en met zondag 27/12/2020

!Enkel op bestelling!

Bestelling dient uiterlijk zondag 20/12/2020 doorgegeven te worden.

 

Mondstrelende kersthapjes:

-Bladerdeeghapje met breydelham en mimolette

-Scampi ingewikkeld met buikspek, mozzarella en zongedroogde tomaat

Voorgerecht:

Visgratin met kreeftenroomsaus

             OF

Koninginnenpastei met parijse champignons en kalfsballetjes

Soep:

Gevogelte consommé met fijne groentjes

             OF

Kreeftensoep geparfumeerd met Armagnac (supl. €2.50/persoon)

Hoofdgerecht:

Kalkoenroulade met boschampignonroomsaus

peertje in rode wijn, gebakken witloof en gratin met zoete aardappel

              OF

Schartongrolletjes “Normande” met duchesseaardappelen

Dessert:

Kerst dessertpallet

 

Menu à €45.00/persoon.

Bistro Ruyterhof – 03/290.65.66 – info@ruyterhof.be – www.ruyterhof.be

 

—————————————————————————————————————————–

In de week van Nieuwjaar zijn wij gesloten.

Onze traiteur dienst is terug ter Uwer beschikking vanaf vrijdag 08/01/2021

Fijne en veilige feesten gewenst!

Groetjes,

Frederik, Kenny en Team

Traiteur Kerstdagen – Bistro Ruyterhof

Onze speciale Kerst traiteur kaart is beschikbaar voor afhalingen vanaf donderdag 24/12/2020 tot en met zondag 27/12/2020

!Enkel op bestelling!

Bestelling dient uiterlijk zondag 20/12/2020 doorgegeven te worden.

 

Voorgerechten:

*Carpaccio van hertenkalf met walnoot, ruccola, rode biet en parmezaan     €18.00

*De klassieke cocktail van grijze gepelde garnalen     €17.50

*Handgesneden gerookte zalm met z’n klassieke garnituur     €17.50

*6st creuze oester natuur     €18.00

*6st gegratineerde creuze oester     €20.00

*Halve baby kreeft “belle vue” vergezeld van een hoeve-ei, tomaat, cocktail en mayonaise     €22.50

*Sint Jacobsvrucht in schelp gegratineerd     €19.00

*Traditionele vol au vent     €17.00

Soepen:

*Tomatenroomsoep met balletjes     €6.00/liter

*Bisque d’Homard geparfumeerd met armagnac     €10.00/liter

Hoofdgerechten:

*Zeetong Normandische wijze met duchesse aardappelen     €36.00

*Paling in’t groen met frietjes     €28.00

*Fazant “Brabançonne a la crème” met appeltje gedrengd in de veenbessen en amandelkroketten     €26.00

*Kalkoen “Fine champagne” met appeltjes en veenbessen en aardappelkroketten     €22.50

*Hertenragoût met z’n wintergarnituur     €23.00

*Traditionele vol au vent met frietjes     €20.50

Desserts:

*Duo van chocomousse     €9.00

*Verse fruitsla     €5.50

*Dessertpallet     €9.50

*Kerststronk met vanille & chocoladeijs     €30.00/6personen

*Assortiment kazen     €12.50

Bistro Ruyterhof – 03/290.65.66 – info@ruyterhof.be – www.ruyterhof.be

Dienst en BTW inbegrepen