skip to Main Content

šŸ£ Pasen bij Bistro Ruyterhof šŸ£

 

Ons Paasmenu is verkrijgbaar vanaf vrijdag 18 april tem maandag 21 april

 

Reserveren is sterk aanbevolen, met vermelding Paasmenu

 

Hapjes

-Soepje op zā€™n Paasbest van gele wortel en

afgewerkt met gerookte eendenborst

en

-Grijze Noordzeegarnalen op een bedje van ijsbergsalade,

cocktailsaus geparfumeerd met vanille en vergezeld van kwartel ei

—————–

Slaatje met witte en groene asperges,

vlokken Serranoham in combinatie met truffel mayonaise

of

Food cocktail met geroosterde hoevekip,

sausje van gezouten ansjovis en samengebracht met zā€™n eitje

of

Kort gesneden witte asperges overgoten met

hand geslagen mousselinesaus en roosje van gerookte zalm

—————–

Sorbet van mango geblust met cava ā€œTorreblancaā€

——————

Zeebaarsfilet op het vel gebakken,

vergezeld van asperges op zā€™n Vlaams met peterselie aardappelen

of

Parelhoen suprĆŖme op een bedje van seizoen groenten,

tuinkruidenroomsaus en huisgemaakte kroketten

of

Lams tournedos gebraden in de pan met graanmosterd-acasiahoning jus,

geroosterde asperges en aardappelgratin

—————–

In rum gemarineerde aardbeien verlekkerd met vanille ijs

of

Assortiment kazen vergezeld van Luikse siroop en notenbrood (Supplement ā‚¬5.00)

 

 

*Menu enkel per tafel verkrijgbaar*

Menu exclusief drank ā‚¬53.00

 

*All-in formules, enkel per tafel verkrijgbaar*

Menu inclusief water en koffie, exclusief aperitief ā‚¬63.00

Menu inclusief huiswijn, water en koffie, exclusief aperitief ā‚¬76.50