š£ Pasen bij Bistro Ruyterhof š£
Ons Paasmenu is verkrijgbaar vanaf vrijdag 18 april tem maandag 21 april
Reserveren is sterk aanbevolen, met vermelding Paasmenu
Hapjes
-Soepje op zān Paasbest van gele wortel en
afgewerkt met gerookte eendenborst
en
-Grijze Noordzeegarnalen op een bedje van ijsbergsalade,
cocktailsaus geparfumeerd met vanille en vergezeld van kwartel ei
—————–
Slaatje met witte en groene asperges,
vlokken Serranoham in combinatie met truffel mayonaise
of
Food cocktail met geroosterde hoevekip,
sausje van gezouten ansjovis en samengebracht met zān eitje
of
Kort gesneden witte asperges overgoten met
hand geslagen mousselinesaus en roosje van gerookte zalm
—————–
Sorbet van mango geblust met cava āTorreblancaā
——————
Zeebaarsfilet op het vel gebakken,
vergezeld van asperges op zān Vlaams met peterselie aardappelen
of
Parelhoen suprĆŖme op een bedje van seizoen groenten,
tuinkruidenroomsaus en huisgemaakte kroketten
of
Lams tournedos gebraden in de pan met graanmosterd-acasiahoning jus,
geroosterde asperges en aardappelgratin
—————–
In rum gemarineerde aardbeien verlekkerd met vanille ijs
of
Assortiment kazen vergezeld van Luikse siroop en notenbrood (Supplement ā¬5.00)
*Menu enkel per tafel verkrijgbaar*
Menu exclusief drank ā¬53.00
*All-in formules, enkel per tafel verkrijgbaar*
Menu inclusief water en koffie, exclusief aperitief ā¬63.00
Menu inclusief huiswijn, water en koffie, exclusief aperitief ā¬76.50