skip to Main Content

Traiteur @Bistro Ruyterhof

Afhalen kan op:

Elke Vrijdag van 17u00 tem 20u00

Elke Zaterdag van 11u30 tem 14u00 & 17u00 tem 20u00

Elke Zondag van 11u30 tem 14u00 & 17u00 tem 20u00

Eventuele aanpassingen zijn bespreekbaar.

 

!Enkel op bestelling!

Gelieve Uw bestelling minimaal 24u op voorhand door te geven,

dit om onze kwaliteit te garanderen.

 

Bistro Ruyterhof – 03/290.65.66 – info@ruyterhof.be

Grote Baan 159 – 9250 Waasmunster

 

Afhaalmenu@Bistro Ruyterhof!!

Koude voorgerechten

Carpaccio van rundsfilet met huisgemaakte pesto, ruccola en parmezaan

               OF

Tomaat grijze gepelde garnalen, cocktailroomsaus en hoeve-ei

Soepen

Pompoensoep met z’n garnituur

Hoofdgerechten

Gegratineerde vispan met hertoginne aardappelen

               OF

Parelhoensûprème met gevuld appeltje met veenbessen,

gebakken boschampignons, kruidenroom en aardappelkroketten

Desserts

Huisgemaakte chocolade mousse

 

Menu à €35.00/pers

 

Naast bovenvermeld menu blijft onze onderstaande “A la carte” traiteurlijst ook verkrijgbaar:

Koude voorgerechten

*Carpaccio van hertenkalf met walnoot, ruccola en parmezaan     €18.00

*Handgesneden gerookte zalm met z’n klassieke garnituur     €17.50

*Mangalicaham met cavaillon meloen     €21.50

*6st creuze oester natuur     €18.00

Warme voorgerechten

*Huisgemaakte kaaskroketten met slagarnituur     €14.00

*Huisgemaakte garnaalkroketten met slagarnituur   €16.50

*Sint Jacobsvrucht in schelp gegratineerd     €19.00

*6st gegratineerde creuze oester     €20.00

*Traditionele vol au vent     €17.00

Soepen

*Pompoensoep     €5.50/liter

*Tomatenroomsoep met balletjes     €6.00/liter

*Bisque d’ Homard geparfumeerd met armagnac     €10.00/liter

Hoofdgerechten

*Paling in’t groen met frietjes     €28.00

*Gegratineerde vispan met hertoginne aardappelen     €24.50

*Zeetong Normandische wijze met duchesse aardappelen     €36.00

*Hertenragoût met z’n wintergarnituur     €23.00

*Traditionele vol au vent met frietjes     €20.50

*Fazant “Brabançonne a la crème” met appeltje gedrengd in veenbessen en amandelkroketten     €26.00

Desserts

*Huisgemaakte chocolade mousse     €9.00

*Dessert pallet     €9.50

*Selectie Franse kazen     €12.50

 

Onze traiteur dienst is beschikbaar voor de gehele periode van de verplichte horecasluiting,

met uitzondering van Kerstmis. Menu’s voor de Kerstweek vind u onder de link feestdagen.