skip to Main Content

Traiteur @Bistro Ruyterhof

 

Wij zijn vanaf vrijdag 23/04 terug tot uw dienst met een nieuwe afhaalmenu en nieuwe afhaalgerechten.

Binnenkort volgt meer informatie.

 

Afhalen kan op:

-Elke Vrijdag van 17u00 tem 20u00

-Elke Zaterdag van 11u30 tem 14u00 & 17u00 tem 20u00

-Elke Zondag van 11u30 tem 14u00 & 17u00 tem 20u00

Eventuele aanpassingen zijn bespreekbaar.

 

!Enkel op bestelling!

Gelieve Uw bestelling minimaal 24u op voorhand door te geven,

dit om onze kwaliteit te garanderen.

 

Bistro Ruyterhof – 03/290.65.66 – info@ruyterhof.be

Grote Baan 159 – 9250 Waasmunster

 

Afhaalmenu@Bistro Ruyterhof!!

Voorgerechten

Salade van hoeve kip

met een mayonaise van ansjovis en krokant spek

               OF

Scampi geschroeid met knoflook,

tuinkruiden en hoeveboter

Soep

Broccoli soep met kruidenkaas

Hoofdgerechten

Licht gebonden waterzooi van vis

met seizoensgroenten en peterselieaardappelen

               OF

Speenvarkencarré met graanmostard,

groentenbouquette en rozemarijnaardapppelen

Dessert

Huisbereide tiramisu met gestoofde rode vruchten

Menu à €35.00/pers

 

Afhaalgerechten@Bistro Ruyterhof!!

Koude voorgerechten

*Carpaccio van Belgisch wit-blauw met ruccola en parmezaan     €17.00

*Handgesneden gerookte zalm met z’n klassieke garnituur     €17.50

*Salade met witte asperges en flinterdunne serranoham     €21.50

*6st creuze oester natuur     €18.00

Warme voorgerechten

*Huisgemaakte kaaskroketten met slagarnituur     €14.00

*Huisgemaakte garnaalkroketten met slagarnituur   €16.50

*Asperges op Vlaamse wijze     €16.00

*6st gegratineerde creuze oester     €20.00

Soepen

*Broccoli soep en z’n garnituur    €5.50/liter

*Tomatenroomsoep met balletjes     €6.00/liter

*Bisque d’Homard geparfumeerd met armagnac     €10.00/liter

Hoofdgerechten

*Asperges op Vlaamse wijze met peterselie aardappelen     €21.00

*Paling in’t groen met frietjes     €28.00

*Gegratineerde vispan met hertoginne aardappelen     €24.50

*Kabeljauwrugstuk met wokje van asperges,

blanke boter saus en kruidenpuree     €26.50

*Gestoomde zeetong met jonge spinazie, mornaysaus en grijze garnalen     €32.00

*Speenvarkencarré met graanmostard, rozemarijnaardappelen

en groentenbouquette     €23.50

*Traditionele vol au vent met frietjes     €20.50

*Piepkuiken “aigre doux” met huisgemaakte kroketten     €21.50

Desserts

*Huisbereide tiramisu met gestoofde rode vruchten     €7.50

*Dessert pallet     €9.50

*Appelgebak met rozijntjes en vanille-ijs     €7.50

 

Onze traiteur dienst is beschikbaar voor de gehele periode van de verplichte horecasluiting.