skip to Main Content

Feestzaal

We verzorgen jullie feest tot in de details met oog voor perfectie. Op deze manier kunnen jullie zorgeloos genieten van een onvergetelijke dag. Onze ervaring leert dat persoonlijk contact dé succesformule is om een prachtig feest te organiseren zoals jullie het zouden wensen.

Seminarie's

Ben je op zoek naar een unieke seminarie locatie voor een professionele opleiding in de regio van het Waasland? Bij Ruyterhof gaan wij écht voor een totaalconcept. Geniet van onze gastronomische keuken met een ontbijt, lunch of diner. Wij zorgen voor gerechten met unieke smaken. Huur een stijlvolle seminarieruimte bij Ruyterhof, een geslaagd event staat bij ons centraal.

Vergaderingen

Op zoek naar een ideale vergaderzaal in het Waasland? Voor een enkele keer, of op regelmatige basis? Dan ben je bij Ruyterhof aan het juiste adres! Bij ons vind je een volledig uitgeruste vergaderruimte. Dankzij onze ruime parking vind iedereen zijn plaatsje. Tot 50 personen kunnen we plaats bieden. Maak een afspraak met ons en we bekijken samen de mogelijkheden.

Koffietafel

Bij het verlies van een dierbare is er naast verdriet ook veel te regelen. Ruyterhof neemt u graag de organisatie van de koffietafel uit handen. We stellen u een formule voor die u toelaat in alle waardigheid afscheid te nemen van uw familielid, vriend of geliefde. Verschillende opstellingen zijn mogelijk en kunnen eventueel samen met u besproken worden. Wij kunnen tot 50 personen ontvangen.

Receptie

Wil je een receptie houden, een (bedrijfs)feest of borrel of heb je een andere goede reden om eens flink uit te pakken? Vier jouw moment! Bij Ruyterhof hebben we alle mogelijkheden onder één dak. We bieden een feestzaal aan voor staande recepties tot 75 personen. We zorgen voor sfeervolle aankleding en passende hapjes en drankjes. U merkt het: terwijl uw gasten napraten, leggen wij ze in de watten.

Bistro Ruyterhof is de aangewezen plek voor vergaderingen of seminaries te organiseren. Ook andere events zijn zeker mogelijk, denk maar aan verjaardagsfeesten, communiefeesten, trouwfeesten, rouwmaaltijden, …  Vraag zeker vrijblijvend naar onze mogelijkheden. We maken graag een vrijblijvende offerte op maat voor U! Alle formules zijn op maat mogelijk. Tevens kan er een Disco bar voorzien worden.