skip to Main Content

Suggestiemenu

Carpaccio van Iers rund met een crème van Parmezaan,

afgewerkt met huisgemaakte pesto, rucola en zongedroogde tomaat

of

Kort geschroeide scampi met Jonagold appel, geflambeerd met Calvados

en geblust met een zachte tomatenroomsaus vergezeld van wilde rijst

of

Soepje van kreeft, krab en grijze garnalen

met z’n garnituur onder half geklopte room

Lengfilet op een bedje van gestoofde Shi-take en oesterzwam,

overgoten met een sausje van Parmezaan, afgewerkt met gerookte zalm en Belle de Fontenay aardappelen

of

Nootjes van Iberico varken “Grand Veneur”

met een stoemp van andijvie vergezeld van spekboontjes

of

Gebraden wilde eendenborst “Bordelaise”

met herfstgarnituur en gratin van zoete aardappelen (Supplement €5.00)

“Coupe Negresse”

Huisgemaakte chocolademousse met ambachtelijk vanille ijs en

overgoten met een sausje van advocaat

of

Assortiment kazen vergezeld van Luikse siroop en notenbrood (Supplement €5.00)

Menu enkel per tafel verkrijgbaar

Menu exclusief drank €45.00

Menu inclusief water en koffie €55.00

Menu inclusief huiswijn, water en koffie €68.50

Dienst en BTW inbegrepen