Suggestie!
Asperges op z’n Vlaams
HG €26.00
*Supplement Beenham Duke of Berkshire + €3.50
*Supplement handgesneden gerookte zalm + €5.00
Visgerechten
Noordzeetong gebakken
met botersaus en verse frietjes €49.00
Noordzeetong geroosterd
met Dijonaise en verse frietjes €49.50
Paling in’t groen met verse frietjes €33.50
Kabeljauwrugstuk met witte asperges,
mousselinesaus, grijze garnalen en
puree van Polderaardappel €34.00
Vleesgerechten
Ossenhaas “Iers” met bearnaisesaus, sla en verse friet €34.00
Chateaubriand “Iers” met stevige jus, warme groenten, en verse friet
(vanaf 2 personen) €41.50p/p
Ierse Rib Eye met groene pepersaus, witloofsalade
en huisgemaakte kroketten €32.50
Suggestie!
Kort geschroeid schelvishaasje op een bedje van primeur groentjes,
blanke boter geparfumeerd met citroengras en puree
€28.50
Ierse kalfs rib eye met kort gebakken asperges vergezeld van een stevige jus met
oude porto, rauwe ham en salie geserveerd met gebakken krieltjes
€29.50
Gevogelte
Traditionele vol au vent, mousseline
met sla en verse friet
€24.00
Gebraden lentekuiken overgoten met dragon roomsaus,
seizoen salade en huisgemaakte kroketten
€27.00
Suggestie!
Verse linguini pasta met kort geschroeide scampi’s
in een saffraan roomsaus vergezeld van Zeeuwse mosselen
€27.50
Voor de kleintjes
Koninginnehapje €12.50
Balletjes in tomatensaus €10.00
Frikandel met verse appelmoes €9.50
Pasta a la bolognaise €9.50
Gefruite Noordzeevis €12.50
Steak met tomatensalade €12.50
Info
***Voor vragen over allergenen kan U terecht bij Frederik, Kenny of Anurathi***
***Opgelet! De samenstelling van het levensmiddel kan wijzigen***
-Wij vragen U vriendelijk om uw keuze per tafel te beperken tot maximaal 4 verschillende gerechten
per gang. Dit voor de vlotte werking van onze keuken te garanderen.
-Voorgerechten zijn niet als hoofdgerecht verkrijgbaar (tenzij anders vermeld).
-Kindergerechten zijn verkrijgbaar voor kinderen tot 12 jaar.
Dank U voor uw begrip.
Dienst en BTW inbegrepen