skip to Main Content
Een Verleidelijk Valentijnsmenu Bij Bistro Ruyterhof!

Een verleidelijk valentijnsmenu bij Bistro Ruyterhof!

Verwen je geliefde met een culinair meesterwerk tijdens onze speciale Valentijnsdagen 9, 10, 11, 12 of 14 februari.

Het “Hartstochtelijk Diner van de Liefde” bij Bistro Ruyterhof belooft een romantische ervaring, waarbij we de kunst van de gastronomie combineren met de magie van de liefde.

Geniet van verleidelijke hapjes, waaronder Parma ham met tomatensalsa en een blozend kreeftensoepje met krab en grijze garnalen. Laat je vervolgens betoveren door voorgerechten als haasje van traag gerookte zalm, rundsgebraad met een crème van Pickels, of een unieke combinatie van bloedworst, huisbereid buikspek en Sint-Jacobsvrucht.

Tussendoor verfrist een sorbet van groene appel geblust met cava je smaakpapillen, terwijl de keuze voor het hoofdgerecht varieert tussen skrei haasje, traag gegaarde eendenfilet, of Iberico varken “Zingara”. Sluit de avond af met een zoet koekje gevuld met frambozenmousse op een sabayon van citrus, of kies voor een assortiment kazen vergezeld van Luikse siroop en notenbrood.

Dit verfijnde Valentijnsmenu is enkel per tafel verkrijgbaar en wordt aangeboden tegen een prijs van €53.00 (exclusief drank), €63.00 (inclusief water en koffie), of €76.50 (inclusief huiswijn, water en koffie). Laat de liefde bloeien en de smaken dansen tijdens dit onvergetelijke diner bij Bistro Ruyterhof.

Met vriendelijke groet,
Het team van Bistro Ruyterhof