skip to Main Content
Herfstgenoegens Bij Bistro Ruyterhof: Wilde Eend En Gezellige Decoraties!

Herfstgenoegens bij Bistro Ruyterhof: Wilde Eend en Gezellige Decoraties!

Het najaar is aangebroken en dat betekent dat we bij Bistro Ruyterhof klaar zijn om u te verwennen met heerlijke seizoensgebonden lekkernijen en gezelligheid.

Vanaf 19 oktober starten we met ons volledige wildseizoen, je kan nu al komen genieten van de smaakvolle wilde eend. Onze chef-kok heeft weer verrassende gerechten voor u in petto die de herfst op uw bord brengen.

Maar niet alleen op uw bord zult u de herfst voelen. Ons restaurant zal binnenkort worden omgetoverd tot een knusse herfstoase, met warme kleuren en gezellige decoraties die de sfeer van het seizoen weerspiegelen.

Kom en geniet van de unieke smaken en de warme ambiance van Bistro Ruyterhof tijdens deze prachtige herfstperiode. We kijken ernaar uit om u binnenkort te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,
Het team van Bistro Ruyterhof

Laat ons via Google reviews of TripAdvisor weten wat je van ons bezoek vond:

Suggestiemenu t.e.m. 14 september – 16 oktober 2023

 

Carpaccio van Iers rund met een slaatje van rucola,

afgewerkt met huisgemaakte pesto en een crème van Parmezaan

of

Noors gerookt vissersbordje met zalm, heilbot, paling, makreel en forel

op een bedje van Nicola aardappel en tuinkruiden

of

Toast van boerenbrood met gebakken boschampignons,

bestrooid met Duke of Berkshire beenham en krulpeterselie

—————–

Sûprème van wilde eend op een bedje van boschampignons,

Bordelaise afgewerkt met frambozenazijn en puree met knolselderij en pastinaak (Supplement €5.00)

of

Gebakken kalfs rib-eye met linguini pasta overgoten met tomatenroomsaus,

langzaam op smaak getrokken met Mangalica ham, vergezeld van broccoli roosjes

of

Geroosterde tonijn “Bleu chaud” in een nestje van Porto Bello, bladspinazie

en duchesse aardappelen op een spiegel van rode botersaus

—————–

Schuim van witte chocolade vergezeld van

ijs van donkere Callebaut chocolade, overgoten met advocaat

of

Assortiment kazen vergezeld van Luikse siroop en notenbrood (Supplement €5.00)

Menu enkel per tafel verkrijgbaar

Menu exclusief drank €46.50

Menu inclusief water en koffie €56.50

Menu inclusief huiswijn, water en koffie €70.00

Suggestiemenu van 19 oktober – 20 november 2023

 

Traag gegaarde kalfsfilet met graanmosterd mayonaise,

 verse en gedroogde vijg en roodlof

of

Scampi’s met calvados roomsaus vergezeld van wilde rijst

of

Carpaccio van hertenkalf vergezeld van z’n pastei en

afgewerkt met z’n winterse garnituren

—————–

Kabeljauwrugstuk op karamel-witloof “Acacia”, jeneverbes en blanke boter

geserveerd met puree van Polderaardappelen en zure room

of

Stoofpotje van hert en hinde met boschampignons en zilveruitjes

vergezeld van herfstgarnituur, saffraan peertje en pommes pont neuf

of

Fazant “Fine champagne” met Brabants lof, appeltje gedrengd in wilde veenbessen

 en huisgemaakte amandelkroketten (Supplement €5.50)

—————–

Crème brûlée afgewerkt met speculoos

of

Assortiment kazen vergezeld van Luikse siroop en notenbrood (Supplement €5.00)

Menu enkel per tafel verkrijgbaar

Menu exclusief drank €46.50

Menu inclusief water en koffie €56.50

Menu inclusief huiswijn, water en koffie €70.00